Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Összeroskadva: Szexi katona keresi a szerelmet az új Rubin Pöttyösben

Meredith Wild neve sokatoknak csenghet ismerősen, a Librinél már több regénye megjelent. Az új műve ezúttal a Könyvmolyképző Kiadónál érkezik, megjelenési dátum egyelőre nincs.

Az On My Knees kötetről van szó, ami magyarul az Összeroskadva címet viseli, és egy második esély románcról olvashatunk benne. A goodreadsen eléggé szerették a könyvet, 4.08-as átlaga van a maximális ötből.

Az Összeroskadva a Bridge trilógia első kötete, de mindegyik rész stand alone-történet, más-más főhősökkel. Alább az eredeti borító és a fülszöveg!

Meredith Wild – Összeroskadva (Bridge 1.)

Maya Jacobs, akinek a családjáról való gondoskodás felelőssége nehezedik a vállára, az egyetlen lehetséges választ adja, amikor Cameron megkéri a kezét. Évekkel később, amikor még mindig bánja a döntését, lélektelen, szakmai rutinba menekül, és kemény munkával tölti ki az életét, hogy egyetlen férfinak se legyen esélye még egyszer a szívéhez férkőzni.

Cameron Bridge az elmúlt öt évben a seregnek szentelte az életét, és próbált szabadulni a Maya elvesztése okozta fájdalmas emléktől. Miután a sivatagban megvívja a saját csatáját, új életet kezd New Yorkban a testvéreivel, Oliviával és Darrennel.

Amikor a sors a reményekkel és árnyakkal teli városban visszatereli Cameronhoz Mayát, vajon megtalálja-e a lányt, akit egykor szeretett abban a nőben, akivé Maya vált?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)