Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Már tudjuk mikor jön a Jóbarátok reunion, és kik szerepelnek benne!

Már tavaly, az HBO Max indulásakor szerették volna leforgatni a várva várt Jóbarátok reuniont, viszont a koronavírus miatt nem valósult meg. Most viszont napokon belül érkezik a produkció!

A forgatást már letudták, emiatt újra fel is építették Monica jól ismert lakását, és napokon át zajlottak a munkák. A premier időpontja 2021. május 27, legalábbis Amerikában. Reméljük az HBO Go is mielőbb elhozza majd.

A hat főszereplő mellett visszatérnek jól ismert mellékszereplők is, mint a Monica volt pasiját alakító Tom Selleck, Rachel tesójaként Reese Whitherspoon, a Gellart szülők, Elliot Gould és Christina Pickles. És naná, hogy Gunther és Janis megformálói sem maradhattak ki.

Sztárvendégek is csatlakoztak a reunionhoz, többek között Lady Gaga, Justin Bieber, Mindy Kaling, Kit Harington, Cindy Crawford, David Beckham, Cara Delevingne és a koreai fiúbanda, a BTS is részt vett a forgatáson. Ó, remélem Bieber alakítja majd Ross fiát!

Kaptunk ám egy hangulatos teaser videót is, ugye mennyire meghozza a kedvet? Addig is, ajánlom elolvasásra a tavaly megjelent Jóbarátok-könyvet, ami tele van klassz érdekességekkel a sorozatról!

Könyvkritika: Saul Austerlitz – A ​Jóbarátok-generáció