Home Hírek Káosz és Fegyelem: Áldozatból lesz bosszúálló az új Rázós könyvben

Káosz és Fegyelem: Áldozatból lesz bosszúálló az új Rázós könyvben

Sokak kedvence a Rázós Könyvek tematikus sorozat, jómagam is több kötetet szeretek köztük. Idén pedig szerencsére még legalább egy címnek örülhetünk!

Szabó Enikő képe a főszereplőkről

Érkezik ugyanis Beninától a Káosz és Fegyelem, ami A túlélés szabályai sorozat második része. Utóbbi még Rubin Pöttyös volt, a folytatás viszont annyira kemény és rázós lett, hogy a kiadó jobbnak látta 18-as karikával ellátni.

Tekintve, hogy a második részben más a főszereplő, mint az elsőben volt, szerintem önálló kötetként is olvasható, de még nem volt hozzá szerencsém, így csak tippelni tudok. (A Mindig és sohát meg amúgy is kár lenne kihagyni :))

Borítónk még nincs, fülszövegünk viszont már igen. Íme!

Benina: Káosz és Fegyelem (A túlélés szabályai 2.)

Az áldozatból üldöző válik.

Josiah Morgan két hétig a maffia fogságában szenvedett. Őt és húgát felváltva kínozták. A szabadulásuk után másfél évvel Josiah már tekintélyes helyet foglal el egy kisváros életében. Közben sorra gyűjti be azokat, akik ártottak neki. Az egész életét a bosszú tölti ki.

Piper Ellison túlélte élete legborzalmasabb napját, és a nagymamájánál húzza meg magát. Érettségi után a megszokott, biztonságos helyen akar maradni. Egy szívesség miatt elvállalja, hogy segít Josiahnak, akinek egy sérülés miatt fájdalmai vannak. A kezelések alatt közel kerülnek egymáshoz, de vajon elég az érzelem a boldogsághoz?

Olyan titkok kerülnek napvilágra, melyek kivétel nélkül mindenkit meglepnek. A bosszú és a biztonság mindenekfelett kitart? Vagy mindkettő feláldozható?

Josiah és Piper története a bosszúról, a szerelemről és az élni akarásról szól.

Készülj fel, itt semmi nem az, aminek látszik!

Fegyelemmel éld át a káoszt!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)