Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Pasialapanyag: Új LMBTQ regény a Rubin Pöttyösök között

Szuper hírem van! A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik magyarul a Boyfriend material (Pasialapanyag) című regény, amivel a TikTokon lehet, hogy már sokan találkoztatok.

Személy szerint alig várom, hogy olvassam, és úgy örülök, hogy egy újabb LMBTQ kötettel bővül a Rubin Pöttyösök sora. Íme az eredeti borító és a fülszöveg!

Alexis Hall – Pasialapanyag

*(Ál)pasi kerestetik

Olyan, aki gyakorlatilag minden szempontból tökéletes

Luc O’Donnell érintőlegesen – és legnagyobb bánatára – híres. Még gyerek volt, amikor rocksztár szülei elváltak. Apja, akivel soha nem találkozott, a következő húsz évet hellyel-közzel az elvonón töltötte. Most visszatért, és Luc a nyilvánosság kereszttüzében találja magát. Egyetlen kompromittáló fotó elég ahhoz, hogy tönkretegye az életét.

Luc csak úgy tudja rendbehozni a hírnevét, ha talál magának egy rendes fiatalembert, akivel párkapcsolatra léphet… Oliver Blackwood pontosan ilyen rendes fiatalember. Ügyvéd, etikai megfontolásokból vegetáriánus, és soha életében nem keveredett botrányba. Szóval: tökéletes pasialapanyag.

Lucben és Oliverben sajnos semmi közös nincs, azon kívül, hogy melegek, szinglik, és mindkettőjüknek égető szüksége van egy párra, akivel megjelenhetnek egy számukra fontos eseményen. Alkut kötnek tehát, hogy eljátsszák egymás (ál)pasiját, amíg el nem csitul a vihar, utána pedig mindegyikük mehet a maga útjára, és mintha mi sem történt volna, élheti tovább az életét.

Csakhogy az a helyzet az álrandizással, hogy nagyon hasonlít az igazi randizáshoz. Közben szépen hozzászoksz a másikhoz… Sőt, kezdesz beleszeretni… És onnantól fogva már soha többé nem akarod elengedni.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)