Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott a Komor elemek trilógia utolsó része!

Érkezik magyarul a Komor elemek trilógia utolsó kötete, a megjelenés 2021. júniusában várható.

A könyvet én már olvastam, és srácok, erre tényleg megérte várni, mert zseniális lett, az író mesterien lezárta Layla és Roth történetét. Alig várom, hogy a blogturnén meséljek róla.

A borító maradt az eredeti, ami passzol is a korábbi kötetekhez. Íme a fülszöveg!

Jennifer L. Armentrout – Every Last Breath – Utolsó lélegzetig (Komor elemek 3.)

Van olyan szerelem, ami az utolsó lélegzetvételig tart.

Minden döntés következményekkel jár – a tizenhét éves Laylának azonban a szokásosnál nehezebb döntéseket kell meghoznia. Fény vagy sötétség. Roth, az átkozottul szexi démonherceg, vagy Zayne, a gyönyörű és gondoskodó őrző, akiről Layla azt gondolta, sosem lehet az övé…

A lánynak ráadásul azt is el kell döntenie, hogy önmaga melyik oldalában bízhat. Emellett egy új problémával is szembe kell néznie: egy lilin – a létező démonok leghalálosabbika – szabadon garázdálkodik, és az a célja, hogy mindent és mindenkit elpusztítson maga körül, beleértve Layla legjobb barátját is. Hogy megvédje Samet egy olyan végzettől, ami sokkal-sokkal rosszabb a halálnál, Laylának alkut kell kötnie az ellenséggel, és meg kell mentenie a várost és a faját a pusztulástól.

Két világ és két fiú között őrlődve Layla semmiben sem biztos, legkevésbé a túlélésben, és a helyzet tovább fokozódik, amikor egy múltbeli alku újra felszínre kerül. De néha, amikor az embert titkok veszik körül, és az igazság kifürkészhetetlennek tűnik, nem tehet mást, mint hogy hallgat a szívére, választ egy oldalt, és harcol, ameddig bírja szusszal.

A Komor elemek dark románc YA-sorozat befejező része; démoni szerelmi történet, amelyben földöntúli erők és érzelmek csapnak össze.