Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új LMBTQ könyv 2023-ban: Micah Summers 99 barátja

Ugyan még jó sokat kell várni rá, de örülni azért már most lehet: újabb amerikai szerzőtől érkezik LMBTQ regény magyar fordításban. Adam Sass könyve, a Micah Summers 99 barátja 2023. november 6-án várható magyarul az Ulpius baráti körtől. Íme a magyar borító és a fülszöveg!

Adam Sass: Micah Summers 99 barátja

Micah Summersnek van egy népszerű Instagram oldala a számtalan képzeletbeli barátjáról (eddig 99-ről) készített rajzaival, bár igazi barátja még sosem volt. De amikor félresikerül a 100-ik pasival az első randi, Micah hajtóvadászatot indít Chicago-szerte a Mesebeli Királyfi után , hogy megtalálja az igaz szerelmet – ez alkalommal a valóságban.

A 100-ik lesz végre a Nagy Ő?

Micah gazdag, álmodozó és elbűvölő. „Chicago hercegeként”, a „Chicago királya” néven ismert rádiós celeb sportriporter fiaként a lába előtt hever a világ. Sajnos Micah egyben a képzeletbeli helyes randialanyok hercege is, ugyanis túlságosan zavarban van ahhoz, hogy ténylegesen randira hívjon egy fiút.

Így aztán inkább lerajzolja mindegyik szerelmét, hogy megossza az Instán egy poszttal a képzeletbeli randijukról. 99 „baráttal” később már hatalmas népszerűségre tesz szert az oldala, és mindenki kíváncsian várja a 100-ik fiút. Ahogy Micah is! Elszánja magát, hogy ez a fiú más lesz: ezúttal a valóságban is leveszi majd a lábáról!

Amikor Micah flörtölni kezd egy vegán bőrdzsekis, könyvtári könyvek tömegét cipelő fiúval a chicagói magasvasúton, biztos benne, hogy rátalált a 100-ikra. De mielőtt a tettek mezejére lépne és elkérné a fiú telefonszámát, a srác rohamléptekkel leszáll a vonatról, és fent hagyja a sütőtökös mintával hímzett kabátját. Mivel a dzseki nyomravezető lehet a srác személyét illetően, Micah és a haverjai a fiú felkutatására indulnak, Micah pedig rájön, hogy a legjobb kapcsolatok nem tündérmesék. Valójában a Nagy Ő – az igaz szerelem – közelebb van, mint gondolná.