Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvmolyképző Ősz-köszöntő Könyves Kihívás – 3. hét

Hű, de szalad az idő! Ez már a 3. hét a kihívásban. Most már éreztem, hogy fáradok, kevésbé kreatív fotók készültek, és az egyik nap el is felejtettem fotózni, úgyhogy azt másnap pótoltam.

Szóval, most felkapom a fejem, és összegyűjtöm az energiákat, azaz igyekszem a hajrára összekapni magam, addig is íme, az e-heti termések!

Első heti bejegyzés | Második heti bejegyzés

kmk-kepek-01

12. nap – Van-e több példányod egyazon KMK könyvből?

Van bizony. Azokból, amiket én írtam.
Régebben csak egy-egy volt belőlük, de aztán beszereztem még +1-et tartalékba, és hát, a Fogadj el! második kiadásából is kellett egy plusz példány.

Funfact: A kép az ágyammal szemben lévő könyves szekrényen készült.

kmk-kepek-02

13. nap – A kedvenc KMK disztópiád

Nem volt egyszerű a döntés, de A halhatatlanság szabályait jelölöm, bár sokat agyaltam, hogy ez legyen, vagy Marie Lu Legendája, de A halhatatlanság szabályai nagyon pozitív meglepetés volt, míg a Legenda tuti befutó, azt tudtam, hogy tetszeni fog. Az Angelfall-t pedig még nem olvastam.

Funfact: Ez volt a nap, amikor elfelejtettem fotózni, így szerdán pótoltam a képet.

kmk-kepek-03

14. nap – Mutass 3 magyar szerző által írt KMK könyvet

No tessék, mutatok! Íme, a Holdezüst vérarany, A démon és a papnő valamint a Túl szép 🙂

Funfact: Valamilyen magyar zászlós megoldást akartam választani, de sajna nem nem volt zöldes gerincű magyar KMK könyvem, így az ötletet passzolnom kellett.

kmk-kepek-04

15. nap – A legszebb borítójú KMK könyvek

Hű, ez nem volt egyszerű… Imádom a Könyvmolyképző borítóit, így kiválogatni a legszebbeket igazi kínzásnak bizonyult. És tuti jó pár van, ami egyszerűen kimaradt. Mindenesetre íme, hat könyv, aminek szeretem a borítóját!

Funfact: Komolyan azon agyaltam, hogy porszívózzak-e, mielőtt a szőnyegen lefotózom a könyveket, de aztán… inkább csak fotóztam 🙂

kmk-kepek-05

16. nap – Fotózz le egy Fekete Macska könyvet!

Az egyetlen macsek-könyv a polcomon Felkai Ádámtól a Para körút, ami azért is különleges a számomra, mert én terveztem a borítóját. Bizony, ez halál komoly 😉

Funfact: Á, sose felejtem el a borítótervezést Felkai Ádám könyvéhez. Elég sok variáns készült, mire a kiadó ezt elfogadta. Talán ezt nem illik leírni, de élőben nagyon tetszik, mert a maszkok dombornyomottak, és olyan jópofává teszik a könyvet.

kmk-kepek-06

#KMKKihívás – 17. nap – Egy KMK könyv, amitől jó hangulatod lesz

Jenny Hant egyszerűen imádom, így ebben a kategóriában a Nyár trilógia a befutó. Zseniálisnak tartom azt a sorozatot. Igen, van benne szomorú rész is, de mégis, tele van vidámsággal, élettel és szeretettel.

Funfact: Iszonyú vihar tombolt, amikor a képet csináltam, és az egész lakásban borzasztóak voltak a fények. Ez a kép a nyitott erkélyajtó előtt készült, és nagy meglepetésemre a vakumentes fotók lettek használhatóak.

kmk-kepek-07

#KMKKihívás 18. nap – Melyik a 3 kedvenc Arany Pöttyösöd?

Nincs olyan sok AP könyvem, így kissé meg van kötve a kezem, de a választásom a Megmaradt Alice-nek, a Más állapotok és a Napos oldal. (Bizony, utóbbi is AP könyv, a belső oldala alapján, csak logó nincs rajta).

Funfact: Most bezzeg hetedhétágra sütött a nap, úgyhogy éljen, adott egy nap, amikor totál egyszerű volt elkészíteni a fotót!

Kövessetek Instagramon még több képért!