Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A napokban három új könyvadaptáció is kapott magyar szinkront!

Bár itthon is egyre nagyobb teret hódítanak a streaming szolgáltatók, de leginkább magyar felirattal élvezhetjük a produkciókat. A napokban viszont három adaptációhoz is érkezett szinkron, amit azért sokan szeretünk.

Az Amazon Prime hamarosan megkapja a magyar felületét, ennek örömére egyre több saját gyártású filmjük és sorozatuk kap magyar specifikációt. Ide kattintva megnézhetitek az aktuális frissítéseket.

A közönségkedvenc The Boys első két évada már nézhető is szinkronosan az Amazon Prime-on. A Garth Ennis képregénye alapján íródott sorozatban egy csapat olyan szuperhős a főszereplő, akik bár jónak mutatják magukat, de igazából ők a rosszfiúk… A főszerepben többek között Chace Crawford a Gossip Girlből.

Az Amazon Prime Az ember a Fellegvárban című sorozat Philp K. Dick azonos című regénye alapján íródott, és egy olyan alternatív világot mutat be, amiben a szövetséges hatalmak elvesztették a második világháborút, és Amerika területén közösen osztozik a császári Japán és a náci Németország. A sorozatból négy évad készült, az első kettőhöz van egyelőre szinkron.

A soron kívül érkező új szinkronokból a héten a Netflix sem akart kimaradni, így a Lupin című sorozatuk első évada már szinkronosan is élvezhető. A történetben egy olyan ravasz szélhámos a főhős, aki a gazdagoktól vesz el, hogy a szegényeknek adja. A sorozatot Maurice Leblanc kultikus regénye ihlette, a kötet a Gabo Kiado gondozásában kapható.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading