Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az ablakomon át: Jön magyarul a Netflix filmjének alapjául szolgáló regény

A Netflix egyik idei első nagy sikere volt Az ablakomon át című romantikus film, amiből már a második és harmadik részt berendelték, hogy mindhárom Hidalgo fivér megkaphassa a saját történetét.

A filmek Ariana Godoy regényéből készültek, aki annak idején még Wattpadra töltötte fel a fejezeteket, és ott szeretett bele a világ. A trilógiává bővült sorozat első kötete 2022. július 18-án érkezik magyarul. A Művelt Nép Könyvkiadó megerősítette, a második és a harmadik rész kiadási jogaira is szerződtek.

* Ide kattintva előrendelhető a kötet *

Ariana Godoy – Az ablakomon át – Minden a wifi jelszóval kezdődött

A Netflixen vetített nagysikerű film után most könyvben is olvashatjuk ezt a nemzetközi szenzációt keltő erotikus szerelmi regényt…

Régebben messziről csodáltam Ares Hidalgót.

De ez még azelőtt történt, hogy bemászott az ablakomon…

Raquel Alvarez keményen dolgozik és komolyan veszi a jövőjét. Az élete mindig csak róla és az anyjáról szólt, és ez tartotta meg Raquelt az egyenes úton. Kizárólag arra vágyik, hogy pszichológus legyen. Erre és persze arra, hogy Ares Hidalgo felfigyeljen rá.

Egy véletlen találkozás ráébreszti Raquelt, hogy a fellobbanása minden, csak nem viszonzatlan. Szexuális vonzalmuk hamarosan olyasmivé mélyül el, amit egyszerűen csak túlfűtöttként lehet leírni. Fülig egymásba szeretnek

Raquel mindent Aresre tesz fel, de Ares nem tud vagy nem akar lehorgonyozni mellette, mert a személyes és családi kötelezettségein túl nem marad hely egy szerelemnek. Az összejövünk-nem jövünk keltette feszültség tönkreteszi Raquelt, és lehet, hogy elpusztítja azt is, ami kettejük között kialakult.

A szalmaláng hamar ellobban, de vajon Ares és Raquel számára örökké lobog-e a tűz?