Home Hírek Két új Young Adult regény is érkezik a Menő Könyvektől 2018 nyarán

Két új Young Adult regény is érkezik a Menő Könyvektől 2018 nyarán

A nyár általában uborkaszezon a kiadóknál, hiszen júliusban és augusztusban ritkábbak a friss megjelenések. A Menő Könyveknél viszont két újdonság is érkezik. Íme, ők azok, már borító és fülszöveg is van.

Sarra Manning – Londonban bármi megtörténhet

Várható megjelenés: 2018. 07. 09.

A tizenhét éves Sunny kapcsolata elég furcsán ér véget: kap egy képet a mobiljára, amin a barátja egy másik lánnyal csókolózik. Más ilyenkor talán összeomlana, de Sunny más megoldást választ.

Ami ezután következik, az egy tizenkét órás őrült hajsza robogóval London körül, ami este 8-kor indul a Crystal Palace-nél (olyan messze a civilizációtól, hogy még a metró sem jár arra), át Camdenen, Shoreditch-en, a Sohón, Kensigtonon, Notting Hillen… és reggel 8-kor ér véget az Alexandra-palotánál.

Vicki Grant – 36 kérdés, amitől rád kattantam

Várható megjelenés: 2018. 08. 08.

HILDY és PAUL egy pszichológiai kísérletre jelentkeznek, ami arra a kérdésre keresi a választ: megtervezhető a szerelem? A kísérlet 36 kérdést tartalmaz, köztük azt: “mi a legszörnyűbb emléked?” vagy “mikor énekeltél magadnak utoljára?”.

Mire Hildy és Paul végigérnek a kérdéssoron, mindketten sírtak és nevettek, hazudtak és összezavarodtak, elmenekültek és visszatértek és az őrületbe kergették egymást. És mindketten rájöttek a titokra, amit a másik olyan elszántan próbált elrejteni. De vajon egymásba is szerettek?