Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Sebek szárnyán: Megégett lány az új Dream Válogatás kötet hősnője

A Dream válogatás soraiba érkezik Erin Stewart sikerkönyve, a Sebek szárnyán. A toleranciát erősítő történet hősnője egy lány, aki miután megégett, meg kell, hogy találja a saját boldogságát és az útját.

Nagyon szimpatikus számomra a történet, a könyvet is elég sokan szerették külföldön (goodreads: 4.19), így mindenképpen el szeretném olvasni, mert fontos, érdekes regénynek ígérkezik. A tervezett megjelenési dátum 2021. április 30.

Erin Stewart – Sebek szárnyán

Magával ragadó, szívszorító, és hiteles; a tolerancia regénye – tökéletes választás a nagy hatású kortárs széppróza, többek között a Girl in Pieces és az Every Last Word kedvelőinek.

Azelőtt millió egy dolgot lehetett rólam elmondani. Most csak egyet: én vagyok a Megégett Lány. Ava Lee mindent elveszített, amit ember csak elveszíthet. A szüleit. A legjobb barátnőjét. Az otthonát. Még az arcát is. Nincs szüksége tükörre hogy tudja, hogy néz ki, látja azt visszatükröződni a körülötte lévők szemében.

Egy évvel a régi életét elpusztító tűz után, Ava nagynénje és nagybátyja eldöntötték, hogy a lánynak vissza kell térnie a középiskolába. Újból normálisnak kell lennie. Bármit jelentsen is az. Ám Ava nem így gondolja. Az olyanok számára, mint ő, nem létezik normalitás. Senkivel sem tud majd összebarátkozni, mert senki sem akarja, hogy együtt lássák vele, a Megégett Lánnyal. Aztán találkozik Piperrel, aki szintén túlélt egy balesetet és Avában feltámad a remény, hogy talán nem egyedül kell szembenéznie az iskola keltette rémálommal.

A szókimondó és szarkasztikus Piper habozás nélkül kibillenti Avát a komfortzónájából. Bemutatja őt egy fiúnak, Asadnak, aki pont úgy imádja a színházat, mint Ava és a lány lassan megpróbálja kialakítani az új életet. Pipernek közben a saját csatáját is meg kell vívnia, így Ava hamarosan válaszút elé kerül, vagy visszahúzódik a sebhelyei mögé … vagy hagyja, hogy a mellette kiálló emberek segítenek neki újra szárnyalni.