Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Eldőlt az Arrow – A zöld íjász spin-off sorozatának a sorsa

Tavaly ért véget nyolc év után az Arrow – A zöld íjász sorozat, Oliver Queen története epikus lezárást kapott. Az utolsó előtti részben viszont a jövőbe ugrottunk egy rész erejéig, ugyanis az az epizód vezette fel a sorozat tervezett spin-offját.

A Green Arrow and the Canaries főszerepeiben Oliver lánya, Mia Queen (Katherine McNamara), az új Zöld íjász volt, illetve visszatért volna benne többek között Katie Cassidy és Juliana Harkavy karaktere az eredeti sorozatból.

A történet 2040-ben játszódott, egy olyan világban, ahol húsz évvel Olivert követően újra fellángol a bűnözés, ezért Miának fel kell hagynia az átlagos életével, és a kanárikkal együtt a bűn nyomába eredni, miközben az, akit a szerelmének hisz, valójában a rosszfiúk egyike. (Egész jó volt a backdoor pilot, nekem bejött)

Sajnos a héten rossz hír érkezett a kreátoroktól: a The CW úgy döntött, hogy nem kér a sorozatból, tehát nem kapjuk meg a várva várt első évadot. Ami azért is kellemetlen, mert a bevezető rész cliffhangerrel ért véget, így extrán szomorú a dolog. Szerencsére még van arra lehetőség, hogy más sorozatokban, például a The Flash-ban választ kapjunk a kérdésekre.

A cikk egyébiránt említi a The 100 tervezett előzménysorozatát, ami 100 évvel játszódna az első évad eseményei előtt, röviddel az atombombák robbantása után. Na ott még nem döntötte el a csatorna, hogy berendelje-e a sorozatot.