Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Csajoknak kötelező: Tanár-diák viszonyt mutat be az új LOL+ könyv

A Me Too-éra egy a Kifutó modell után egy újabb fontos nőjogi Young Adult regénnyel bővül itthon, érkezik magyarul ugyanis a Csajoknak kötelező című regény, amit Candace Bushnell (Szex és New York) és Katie Cotugno (Hogyan szeress) írt.

A tanár-diák viszonyt taglaló regényt alig várom, hogy olvassam, mert végre nem a romantikus, hanem a sokkal inkább valós, fájdalmas úton mutat be egy tanár-diák viszonyt. Alább a zseniális magyr borító és a fülszöveg. A könyv 2021. április 7-én jelenik meg.

* Elolvasnád? Ide kattintva kedvezményesen beszerezheted! *

Candace Bushnell & Katie Cotugno – Csajoknak kötelező

Carrie Bradshaw tizenéves hasonmása még nem tudja, milyen a jó szex. Azt azonban igen, hogyan küzdjön a szexizmus ellen. A Szex és New York írójának új nemzetközi sikerkönyve!

Mr. Beckett jóképű, fiatal és sokkal lazább, mint a gimnázium többi tanára. Nem csoda, hogy a gimnáziumban minden lány oda van érte – köztük a jótanuló Marin is, aki igyekszik minden elvárásnak megfelelni, hogy bekerüljön a kiválasztott egyetemre. Amikor azonban Mr. Beckett átlép egy határt és félreérthetetlenül rámozdul Marinra, a lány összezavarodik és megrémül. Úgy érzi, az a helyes, ha jelenti az esetet, de miután a saját barátai és az iskola vezetése sem hisznek neki,

Marin úgy dönt, kockára tesz mindent és az iskolaújságon keresztül vág vissza. A Csajoknak kötelező című rovatban kíméletlenül számol be arról, melyik tanár és diák viselkedik megengedhetetlenül a lányokkal, emellett pedig elindít egy feminista könyvklubot is. Nagy meglepetésére olyan szövetségesekre talál végül, akikre nem számított: mellé áll például a suli legnagyobb „pasizógépe” és egy csendes sportoló srác, aki nem igazán tűnik lángésznek.