Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Csak a tiéd címmel jön Abbi Glines új Passion válogatás kötete!

Most jött a jó hír, 2021. április 15-én érkezik Szaszkó Gabriella fordításában a Rosemary Beach sorozat 3. kötete, amivel tulajdonképpen véget is ér Rush és Blaire története.

A Goodreadsen ugyan 4. kötetként említik a Rush too Fart, de az az első rész tükörregénye, és nem is tartalmaz sok új jelenetet, inkább csak a már jól ismert történetet meséli el újra. Az ezt követő résszel (Twisted Perfection) pedig kezdetét veszi Woods Kerrinton és Della Sloane története.

De addig is vár még ránk a Csak a tiéd, amire bár kíváncsi vagyok, de a második rész nem lett akkora kedvenc sajnos, a lezárás azért mindenképpen érdekel.

Abbi Glines – Csak a tiéd

Rush az örökkévalóságot ígéri Blaire-nek… de az ígéreteket sokszor megszegik. Rush a családja és Blair között vívódik, meg kell találnia a módját, hogy megmentse a kapcsolatait anélkül, hogy a másikat örökre elveszítené. A végén az egyiknek fontosabbnak kell lennie a másiknál, de az elengedés sosem könnyű feladat.

Blaire hitt a maga tündérmeséjében… de senki sem élhet örökre a fantáziavilágában. A Rush iránt érzett szerelme miatt elhitte, hogy megtalálják annak az útját, hogy együtt is maradhassanak. De Blaire-nek megfelelő döntést kell hoznia magáért és a kisbabájáért is. Még akkor is, ha ez a döntés összetörheti a szívét.

Vajon Blaire és Rush megtalálják a maguk örök boldogságát, vagy már túl messzire kerültek ettől?


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading