Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul a Két lépés távolság szerzőinek az új regénye!

A Maxim Kiadó nemrég jelentette be a jó hírt: biztosan érkezik magyarul a Két lépés távolság szerzőinek az új regénye, az All This Time.

Konkrét megjelenési dátum még nincs, egyelőre annyit lehet tudni, hogy még idén olvashatjuk a regényt, bízzunk benne, hogy a gyönyörű eredeti borítóval. Íme a történet:

Kyle és Kimberly tökéletes pár voltak a középiskolában, de amikor Kimberly szakít vele az érettségi buli estéjén, Kyle egész világa felborul – szó szerint. Autóbalesetet szenvednek, és amikor Kyle felébred, kiderül, hogy agysérülést szenvedett, Kimberly pedig halott. Később senki sem tudta megérteni, hogy min ment keresztül.

Egészen Marley-ig. Marley olyan veszteségtől szenved, amelyet szerinte ő maga okozott. Amikor útjaik keresztezik egymást, Kyle meglátja a lányban az összes kimondatlan dolgot, amit ő is érez.

Ahogy Kyle és Marley azon dolgoznak, hogy meggyógyítsák egymás sebeit, egyre erősödnek egymás iránti érzéseik. De Kyle nem tudja leküzdeni azt az érzést, hogy egy újabb sorsfordító pillanat felé tart, amely újra összezúzza az életét, amint elkezdte azt összerakni.