Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Blokkolt dobás címmel jön az új Rubin Pöttyös, itt a magyar borító!

Máris folytatódik Kennedy Ryan Dobd rá! sorozata a Könyvmolyképzőnél, ugyanis október 19-én érkezik a második kötet, a Blokkolt dobás.

Egy ellenségekből szerelmesek románcot olvashatunk el, és ez is egy olyan sorozat, aminek mindegyik részében mások a főszereplők. Alább megnézhető a magyar borító és a fülszöveg is.

Kennedy Ryan – Block Shot – Blokkolt dobás (Dobd rá! 2.)

ELLENSÉGEK VOLTAK, ÉS EGYMÁSBA SZERETTEK –
önálló szerelmi történet a második esélyről a sportmenedzsment gyilkos világából.

JARED
Ha annyi dollárom lenne, ahányszor a szívem kihagyott egy ütemet Banner Moralestől… A szívem, amiről mindenki azt hiszi, jégből van. A haragja… izgató. Minden pillantásától, ahogy szikrát szór a szeme, és minden fogcsikorgatástól… Nos, gondolom, sejted. Ha annyi dollárom lenne, ahányszor helyrerakott, még gazdagabb ember lennék. Sikeres sportügynök vagyok, mert azt feltételezem, hogy a „nem” azt jelenti, hogy még átgondolod. Biztos vagyok benne, hogy azt akartad mondani, hogy „Rögtön jövök!”. Azt mondják, még a gazdag pasik sem kapnak meg mindent, amit akarnak, de ők nem tudják, mik a játékszabályok. A trükk az, hogy hagyni kell, hadd találgassanak. Vegyük csak Bannert! Azt hiszi, nyerni fog, de ebben a játékban? Hiszen azt sem tudja, hogyan kell játszani.

BANNER
Ha annyi dollárom lenne, ahányszor Jared Foster összetörte a szívem, pontosan egy dollárom lenne. Egy éjszaka. Egy hatalmas baklövés. Egy dollár… Részemről ennyi. Továbbléptem. Sikerre leltem egy férfiak uralta területen. Mindent, amire képesek, én jobban csinálok náluk. Övék lehet a terület, miközben én bevállalom a dobásokat, és blokkolom másokét, ha muszáj. És Jarednek van képe azt gondolni, hogy kap egy második esélyt? Ne már! Ülj le szépen! Ülj, ahova csak akarsz! Én addig pont levegőnek nézem a pasit, aki az érzéki vonásaival mintha az álmaimból lépett volna ki. Ó, én nem mondom, hogy ez egy diadalmenet. De enyém az az egy dollár, és Jared nem fog megszerezni.