Home Hírek Magyar borítót kapott a Pillangók kertje folytatása, a Május rózsái

Magyar borítót kapott a Pillangók kertje folytatása, a Május rózsái

Kétségkívül a Pillangók kertje az egyik legnépszeűbb Kristály Pöttyös regény, úgy láttam már sokan várjátok a folytatást is. Nos, úgy tűnik már nagyon közeleg, ugyanis nem csak a magyar fülszöveg, hanem a szépséges magyar borító is megérkezett. Íme!

Dot Hutchison – Május rózsái

Négy hónap telt el a Kert felrobbanása óta, ahol a Pillangók néven ismert fiatal nőket tartották fogságban és a három FBI-ügynök, Brandon Eddison, Victor Hanoverian, valamint Mercedes Ramirez még mindig a történtek hatása alatt van, a túlélőknek próbálnak segíteni abban, hogy hozzászokjanak a kinti világhoz. A tél közeledtével a gyógyuló Pillangókra hosszabb és melegebb napok várnak. Az ügynökök számára azonban a küszöbön álló olvadás egy rémisztő dologgal is fenyeget: az a vérfagyasztó bizonyosság, hogy az országban valahol egy újabb fiatal nő holtteste bukkan majd elő valamelyik templomban, elmetszett torokkal, virágokkal feldíszítve.

Priya Sravasti nővére évekkel ezelőtt lett a gyilkos áldozata. Az édesanyjával arra készülnek, hogy elköltöznek Amerikából és új életet kezdenek. De mikor Priya a sorozatgyilkos látóterébe kerül, a felállás megváltozik. Kizárólag Priya segítségével találhatják meg a gyilkost – de vajon a lány tényleg annyira vágyik az ügy lezárására, hogy az életét is képes kockára tenni miatta?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)