Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul a Még mindig hiszek – I Still Believe alapjául szolgáló könyv

Tavasszal debütált a mozikban a szívszorító Még mindig hiszek című film, hamarosan pedig elolvashatjuk az alapjául szolgáló könyvet is.

A vallásos zenész, Jeremy Camp életéről szól a Még mindig hiszek, aki memoárban írta meg a fájdalmát, miután első felesége rákban hunyt el. A tragédia szülte a zenész ikonikus dalát is.

A filmben K.J. Apa (Riverdale) és Brittany Robertson (The Secret Circle) bizonyított, ők dupláztak az Egy kutya négy élete szerelmespárja után.

A Még mindig hiszek regény 2020. december 10-én érkezik magyarul a Maxim Kiadó gondozásában és Bozai Ágota fordításában. Íme a magyar fülszöveg, remélem a filmes borítóval kapjuk meg a könyvet 🙂 (Én legalábbis imádom, szerintem nagyon jól néz ki)

Jeremy Camp – Még mindig hiszek – I Still Believe

Amikor Jeremy Camp alig néhány hónappal az esküvő után elvesztette szeretett feleségét, Melissát, legkevésbé szerette volna Istent dicsőíteni. Ám miközben elképzelhetetlenül mély gyászával küzdött és magával küzdött, hogy megtartsa hitét, Istennek más tervei voltak vele: Fogd a gitárodat. Hallgass és írd! Jeremy engedelmeskedett, kiöntötte a szívét, a reményről írt, hogy Isten még a legmélyebb gyászában is vele van.

A dal, amit aznap írt, az „I Still Believe” (Mégis hiszek) millióknak adott hitet és reményt a világon. Ez a könyv a dal mögötti történetet mondja el és azt is, hogyan keletkezett az erről szóló film. Bepillantást enged Jeremy magánéletébe – a nehéz gyerekkortól a kamaszéveken át Melissa tragikus haláláig és azon túlra is, az azt követő spirituális utazásra, ami legkedvesebb dalait inspirálta és végül oda vezetett, hogy újra megtalálta a szerelmet.

Az I Still Believe szívszorító, nagy hatású történet a halhatatlan szerelem hatalmáról és a hit erejéről. Ez a könyv Jeremy Camp életútját mutatja be, azt, hogy reményt és gyógyulást talál élete legnehezebb pillanataiban, és bemutatja a dalokat, amik ezen az életúton keletkeztek, és amelyek nemzedékekre voltak nagy hatással.