Home Hírek Anna Kendrick traumaként élte meg a Twilight – Alkonyat forgatását

Anna Kendrick traumaként élte meg a Twilight – Alkonyat forgatását

A Pitch Perfect sztárja, Anna Kendrick nemrég még azon viccelődött, hogy el is felejtette, hogy szerepelt a Twilight filmekben, most viszont sok emlék eszébe jutott.

A színésznő a Vanity Fair-nek adott interjút, amiben sorra vette a szerepeit, amiket eljátszott. Az első Twilight film forgatását viszont traumaként élte meg, és ezért a Portlandben lévő időjárást okolta.

“Emlékszem, a converse (cipőm) teljesen átázott, én pedig úgy voltam vele, hogy ez egy tök jó csapat és klassz emberek, és más időkben biztos barátok lennénk, de igazából most legszívesebben mindenkit kinyírnék.”

Tegyük hozzá, Anna viccelődve mondta mindezt, szóval annyira azért véresen komolyan ne vegyük. Különösen mert hozzátette, igazi kötődés alakult ki a szereplők között hiszen az időjárás mindenkit megviselt. (Lásd a videón)

A New Moon forgatására már több derűvel emlékszik, a harmadik részről sok minden nem jutott eszébe, de viccesen megjegyezte, sosem értette miért Jessica mondja a ballagási beszédet. Viszont örült, hogy megtette, mert sokakat megindított a beszéd, és Kirsten Stewat tehetségét is dícsérte.

És miért ment el egyáltalán a válogatásra? Mert szerette volna, ha felfigyel rá valamelyik rendező, és ad neki majd máskor is lehetőséget. Nos, ez összejött, azóta A-listás színésznő lett.

Anna Kendrick úgy tűnik elfelejtette, hogy a Twilight – Alkonyat egyik sztárja volt