Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Luxen extra: Olvasd el magyarul Daemon Black romantikus levelét!

Jennifer L. Armentrout a napokban egy csokorba gyűjtötte az összes extra novelláját, amit egy-egy regényéhez írt.

Szerettem volna egy kis karácsonyi meglepetéssel kedveskedni nektek, így az egyiket, amit Daemon írt Katynek lefordítottam magyarul. A novella a Luxen sorozat harmadik része, az Opál ideje alatt játszódik.

Igyekeztem minél jobban visszaadni a szöveget, de profi fordító azért sajnos nem vagyok. Angolul itt nézhetitek meg a levelet. Íme a fordítás, Luxen fanok, elsősorban ez nektek szól. Jó olvasást és boldog karácsonyt kívánok!

Kedves Kat!

Én még sosem csináltam ilyet, nem írtam még levelet egy lánynak. Vagyis, egyszer írtam neked egy cetlit a tanóra alatt, de az nagyon más. Azt gondolom mindig eljön az első alkalom, különösen ha rólad van szó, igaz? Edzeni téged úgy, hogy azt a nyomorult ónixot viseled, nagyon megvisel, és még mindig azt kívánom, bárcsak le tudnálak róla beszélni, hogy ezt csináld. De te annyira rohadtul makacs vagy, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy a makaccsságod ne lenne őrjítően szexi. Oké, azt gondolom szexi és őrjító.

Amúgy, te most éppen összegömbölyödve alszol mögöttem a kanapén, miután kidőltél. Tudtad, hogy közvetlenül a füled alatt szeplőid vannak? Sosem vettem észre eddig. Ez eszembe juttatta, hogy vajon mennyi olyan dolog van még, amit nem tudok rólad, holott néha azt gondolom, hogy mindent tudok rólad. Ez elgondolkodtat a jövőnkről is, arról, hogy mi történik, miután szembenéztünk a Mount Weatherrel.

Oké, el kell jutnom a lényeghez. Szar vagyok ebben a levélírósdiban.

Remélem soha nem fogod elolvasni ezt a levelet, mert ha a kezedbe kerül, az azt jelentené, hogy valami rossz történt, és nem tudom neked elmondani amit akarok. De ezeknek a szavaknak ki kell szakadniuk belőlem. Azon a napon, amikor bekopogtattál hozzám útmutatásért, megváltoztattad az életem.

Visszatekintve azt kívánom, bárcsak kevésbé lettem volna köcsög veled az első hónapokban, mert akkor sokkal hamarabb szerethettelek volna. De szeretném, ha tudnád, hogy megváltoztattál engem. Soha nem gondoltam volna, hogy a családomon kívül bárkivel is törődhetek olyan erősen, mint ahogy veled. Azt kockáztatva, hogy túlságosan rózsaszínnek hangzik amit mondani fogok, leírom: te… te vagy és örökké te leszel a mindenem.

Millió csillagtól és galaxistól kívánom, hogy soha ne lásd ezt a levelet, és remélem meg is feledkezünk róla, de akkor is oda adom Dee-nek a biztonság kedvéért. Mert azt akarom, hogy bármi is történjen, tudd, egy részed örökké bennem fog élni, bármilyen messze is legyek. És én is örökké a részed leszek. És ha nem jövök vissza Mount Weatherről, ha valami történik, vagy szétválasztanának minket, mindent el fogok követni, hogy visszataláljak hozzád. Esküszön.

Szeretlek cica. Ezt soha ne felejtsd el.
DB