Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

2021-ben megjelenik az új Szürke ötven árnyalata regény!

E.L. James a Szürke ötven árnyalata írónője nem semmi meglepetéssel kedveskedett az olvasóinak december 24-én. Kiírt ugyanis egy csodálatos üzenetet a Facebook oldalára.

„Kívánok mindenkinek örömmel, de biztonsági teli ünnepi időszakot, és azoknak, akik ünneplik, Boldog Karácsonyt! Köszönöm a türelmeteket és a támogatásotokat. Egy ilyen furcsa év után, ami annyi tragédiát hozott oly sokaknak, reménykedjünk egy sokkal jobb 2021-ben. Vigyázzatok magatokra. E.L. James”

A meglepetés pedig a csatolt képen jött, ott ugyanis kiderült, hogy az írónő megírta A szabadság ötven árnyalata tükörregényét is, ami a Freed címet kapta és 2021-ben jelenik meg Amerikában. Ennél pontosabb megjelenési dátum még nincs, se hazai, ahogy a borítóra is várnunk kell még.

Az írónő júniusban a blogján már posztolt a Freedről, akkor dolgozott a regényen, és mint írta, próbálkozik visszatérni 2011-be Christianhoz és Anához, amikor a távolságtartás még nem volt szükségszerű, sőt, a szereplők nem tudták levenni a kezüket egymásról. Ide kattintva el is olvasható a Freed első fejezete angolul.