Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Trailert kapott az Ott rám találsz Vörös Pöttyösből készült mozifilm!

Hosszú halogatás után végre bemutatkozik az amerikai mozikban a Finding You – Ott rám találsz című Vörös Pöttyösből készült film.

Az amerikai premier 2021. május 14-én esedékes, a főszerepekben többek között Katherine McNamara (Shadowhunters) és Jedidiah Goodacre (Sabrina). Magyar premierről egyelőre nincs hír, részben ugye azért is, mert a mozik sajnos zárva vannak.

Íme a trailer, a poszter és alább a könyv fülszövege, ha még nem ismernéd a könyvet. Egy biztos, a film kötelező néznivalónak tűnik, és most már a könyvet is el kell olvasni.

Jenny B. Jones – Finding You: Ott rám találsz

Finley-t a gyász űzi Írországba. De a szeretet vezeti haza.
Finley Sinclair nem egy tipikus tizennyolc éves. A jó humorú, kitartó és törekvő lány a New York-i Konzervatóriumba készül felvételizni. A meghallgatásra saját szerzeménnyel készül. Még be kell fejeznie a dalt, ám kreativitása a semmibe vész, amikor a bátyja, Will életét veszti.

Finley úgy dönt, Írországba megy tanulni. Végig akarja járni az utat, amiről Will az útinaplójában mesél. A testvére ezen a helyen érezte magát legközelebb Istenhez, és Finley bízik abban, hogy útjának bejárása neki is segíteni fog, hogy rátaláljon a lelki békéjére.

Beckett Rush, a szívtipró hollywoodi sármőr, a tinilányok bálványa szintén Írországba megy, egy vámpíros film forgatására. A repülőúton összeismerkedik Finley-vel, és hamar kiderül, hogy ő az egyetlen lány, aki nem ájul el a fiú vonzerejétől. Végül ráveszi, hogy legyen az asszisztense, cserébe pedig ő végigkíséri az országon.

Írországban Finley lassan ismét az összeomlás szélére kerül. Fivére elvesztése, a rengeteg feladat és a közte és Beckett közt bontakozó különös kapcsolat miatt ismeretlen, aggasztó bűntudat gyötri. Mikor szól végre hozzá Isten ebben a smaragdzöld színű mennyben?

Aztán valami olyasmit tapasztal meg, ami gyökeresen megváltoztatja az életszemléletét. Vajon rájön, hogy minden, amit eddig keresett, végig ott volt vele?

Kövesd a történet csodás, megkapó fordulatait!