Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Minden, amit tudnod kell a Hollywood Dirt könyvről és filmről

Az utóbbi időben több poszt is volt az oldalon a Sötét hazugságok-szerző Alessandra Torre újdonsága kapcsán, így arra a döntésre jutottam, hogy jó lenne egy összesítő. Szóval, íme!

#1 – Először is, kaptunk egy vadiúj posztert a könyvből készülő filmhez. Íme!

#2 – A történet főhőse a szupersztár Cole, akit elhagyott a felesége. Egy kisvárosba megy forgatni, ahol találkozik Summerrel, a gyönyörű és titokzatos helyi lánnyal. Egymásba szeretnek, de túl sok a különbség kettejük között…

#3 – A könyvből a romantikus Netflixként emlegetett Passionflix készített filmet Emma Rigby és Johann Urb főszereplésével.

#4 – A film premierje 2017 szeptemberében várható, íme, a hozzá készült trailer, amiből kiderül, mire számíthatunk.

#5 – A Könyvmolyképző Kiadó elárulta a molyon, hogy a regény kiadási jogait már megvásárolták, a megjelenése 2017 őszére várható, ha sikerül végezni a munkálatokkal.

#6 – Már azt is tudhatjuk, hogy a Luxen könyveket is jegyző Miks-Rédai Viktória a Hollywood Dirt fordítója.

#7 – Alessandra Torre pár napja bejelentette, hogy Amerikában újra kiadják a könyvet. Lesz benne pár fotó a filmből, egy új epilógus, amit az írónő most írt, továbbá nagy valószínűséggel filmes borító jön, szerintem a fent látható poszterrel. Azt még nem tudni, hogy itthon is azzal jelenik-e meg. (Sokszor nem a kiadón múlik, hanem a jogtulajdonoson, hogy engedélyt ad-e rá. Lásd a 13 okom volt esetét).