Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Borítómustra & Könyvtrailer Leylah Attar A Serengeti köde c. regényéhez

A Serengeti köde c. Leylah Attar regény nemrég jelent Magyarországon. Az első, ami szerintem sokunkat megfogott, az a gyönyörű borítója.

Mi átvettük szerencsére az eredetit, két országban viszont saját borítót készítettek, most ezt mutatom meg nektek.

A cseh verzió egy megtört nőt ábrázol, stílusában nekem nem annyira hozza vissza az eredetit, és a Serengeti felirat is zavaró kissé ezzel a betűtípussal.

Az olaszok igyekeztek megidézni az eredeti borítót a lány alakjával, és az elképzelés jó is, de nagyon látni, hogy ezt photoshopban rakták össze, és a betűtípus is nagyon amatőr nekem.

Az írónő a könyveihez szokott könyvtrailert is készíteni, szerencsére a Serengeti köde sem maradt ki. Íme zárásul a hivatalos trailer!

A SERENGETI KÖDE – BLOGTURNÉ

 • A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan magyarul is érkezik Leylah Attar A Serengeti köde című szívszorító, gyönyörű története, amely Tanzánia vadul lüktető szívébe kalauzolja el az olvasókat. Amellett, hogy történet számos izgalmat tartogat, rendkívül szívszaggató és fontos témát dolgoz fel. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott három példány egyikét!

 • A regény során a szereplők Tanzánia egy hatalmas területét beutazzák. A turné állomásain a regény helyszínéül szolgáló képeket találtok, a feladat pedig az, hogy a rafflecopter dobozba beírjátok a fotón szereplő hely nevét. (Ez lehet konkrét vagy akár általánosabb helyszín is.) A játék végén a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásának köszönhetően három példányt sorsolunk ki a könyvből.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 10/29 Veronika’s Reader Feeder (Extra)
  10/31 Dreamworld (Extra)
  11/02 Könyvvilág
  11/04 Angelika blogja
  11/06 Sorok között
  11/08 Kelly és Lupi olvas
  11/10 Dreamworld