Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön a Netflix ajándékkártya, így már nem kell bankkártya a fizetéshez!

A Netflix itthon is bevezeti az egyik legnagyszerűbb újítását, amitől gyanítom jócskán meg fog nőni az előfizetők tábora is.

Eddig csak bankkártyával lehetett fizetni az előfizetésünket a Netflixen, de itthon azért még sokan ódzkodnak attól, hogy kiadják a kártyájuk adatait. Erre kínál megoldást a Netflix ajándékkártya!

Ezek a kártyák 5, 15 és 50 ezer forint értékben lesznek megvásárolhatóak, és addig lehet használni a szolgáltatást, amíg az összeg kitart. Ami itt külön érdekes, hogy a Netflix a bankkártyás havi fizetéssel ellentétben napi elszámolást használ, így egy hétre is elő lehet fizetni, ami mondjuk akkor nagyon klassz, ha csak egy-egy sorozat érdekelne minket, és azt gyorsan letudjuk.

Ezek a kártyák hamarosan kaphatóak lesznek, méghozzá ezekben a boltokban: BestByte, Konzol Stúdió, Konzolvilág, Notebook.hu, Penny, Pepco, MSH. Hozzáteszem, karácsonyi ajándéknak is zseniális!

És hogy könyvrajongóként miért érdemes Netflix előfizetőnek lenni? Hát mert tele van a streaming szolgáltató könyvadaptációkkal! Hamarosan érkezik például a Lily és Dash, a Bridgerton család vagy éppen az Árnyék és csont feldolgozása, filmekből pedig többek között a Fiúknak, akiket valaha szerettem utolsó felvonása, vagy éppen A Párválasztó adaptációja.

5 regény, amiből hamarosan Netflix film készül!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading