Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy kis apróság: Magyar borítót kapott az új Erin Watt kötet

Az Erin Watt rajongók számára van egy jó, és egy kevésbé jó hírem is. Érkezik magyarul Egy kis apróság címmel a One Small Thing, ami ezúttal egy Vörös Pöttyös YA sztori lesz a Royal család írópárosától. A könyv kora nyáron várható a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Ami picit rosszabb hír, hogy az Egy kis aprósággal immáron az összes Erin Watt kötetet elhozta a kiadó, az írópáros pedig egy ideje nem dolgozott együtt, de reméljük erre hamarosan sor kerül. Addig is, íme az Egy kis apróság gyönyörű magyar borítója és a fülszövege.

Erin Watt – Egy kis apróság

Bethnek döntenie kell: követi a szabályokat vagy kockáztatja, hogy tönkreteszi azt, ami a legfontosabb számára.

Beth élete gyökeresen megváltozott nővére halála után. Szülei a széltől is óvják, csapdában érzi magát saját otthonában, és szabadságra vágyik. Amikor kiszökik egy buliba, és megismerkedik azzal a sráccal, akiről mindenki beszél, megdöbben azon, milyen gyorsan egymásba habarodnak, és azon is, hogy milyen szerepet játszott Chase a nővére halálában.

Egy tiltott szerelemre vágynak mindketten a legkevésbé, de minél több időt töltenek együtt, annál jobban elmélyülnek az érzelmeik egymás iránt.

A titkuk mindent tönkretehet…

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)