Home Hírek Egyedül a sötétben – Karen Rose regényében találkozik a veszély és a...

Egyedül a sötétben – Karen Rose regényében találkozik a veszély és a vágy

Itthon is meglehetősen sok rajongója van Karen Rose írónőnek, így gyanítom sokan fogtok örülni a hírnek: idén érkezik magyarul az írónő újdonsága, az Egyedül a sötétben! Íme a magyar borító és a fülszöveg.

Karen Rose – Egyedül a sötétben

Karen Rose, a New York Times bestseller írónője visszatér a Cincinnati sorozat egy újabb, lélegzetelállítóan izgalmas kötetével, amiben találkozik a veszély és a vágy, az igazságosság és a bosszú.

Scarlett Bishop gyilkossági nyomozó már látott elég gazembert, aki az igazságszolgáltatásban megtalálta a kiskapukat, és ártatlan áldozatot, akit senki sem bosszult meg. Tudja, hogy a jó nem mindig győzedelmeskedik. Eddig sikeresen elrejtette magában a haragját és a vágyát, hogy ő maga szolgáltasson igazságot. De ez már nem tarthat sokáig.

Marcus O’Bannion, aki korábban a hadseregben szolgált, félelmet nem ismerve harcol az áldozatokért. A titokzatos múltja miatt ez nem is csoda. Úgy hiszi, látta már az emberi gonoszság legalját, de aztán elkezd kutakodni annak a fiatal lánynak a meggyilkolása ügyében, aki korábban az ő segítségét kérte. Scarlett-tel közösen elindulnak egy olyan sötét úton, ami miatt egy veszélyes emberkereskedő hálózat célkeresztjében találják magukat. Hogy a bűnözőket megállítsák, egyszerre kell ravasznak és könyörtelennek lenniük. De túl is kell élniük ezt a kalandot.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)