Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kulisszatitkok: Így terveztem meg az Árnyjátékos borítóját

A Facebookon hétvégén már megsúgtam, hogy három regény borítóját terveztem meg az elmúlt hetekben. Nos, az egyik Ashley Carrigan műve, az Árnyjátékos!

Meg kell mondjam, ezzel a borítóval volt a legkevesebb munkám, ugyanis itt hozott anyagból dolgoztam. A képet Ashley találta, a hölgy kék szemét pedig a kiadó tördelője színezte át ilyen szép zöldre.

Több munkám inkább a másik tervvel volt, az írónő ugyanis két képet küldött. Itt kellett többet alakítanom, valamivel feldobni, hogy jobb legyen. Az olvasói szavazás során végül a vörös nyert, így az lett a végleges borító.

Érdekesség: többen meglepődtek, hogy miért zöld az „Árny” szó a fekete hátterű terven. Nos, a hősnő zöld szeme miatt, csak sajna béna vagyok a szem színezésen, így a terven maradt az eredeti kék. Ez viszont kissé félrevitte az olvasókat.

Büszke vagyok ám, hogy egy ilyen különleges regény borítóját tervezhettem meg. Bízom benne, hogy nektek is tetszik majd, továbbá remélem a könyvnek is esélyt adtok. Végezetül íme, a másik borítóterv. A szélén az a vörös derengés egy félbe vágott rózsa akar lenni 🙂

Ashley Carrigan – Árnyjátékos

Gillian, a nagyszerű üzletasszony, férje halála után pengeélen egyensúlyozik az elit társaság úri gengszterei között.

Pihenésképp erotikus kalandba kezd egy jóképű férfi luxusprostituálttal, Nickkel, hogy némi színt vigyen a stresszes mindennapokba. A férfi vonzó, beváltja a hozzá fűzött reményeket, de van egy titka…

Közben felbukkan egy rejtélyes alak, aki a háttérből irányítva az eseményeket sorra meghiúsítja Gillian ígéretes üzletkötéseit. Nem csak meglopja, de az áldozatoktól sem riad vissza, hogy elérje a célját.

Gillian a lengyel gengsztervezérrel belekeveredik egy kínos üzleti fiaskóba, és együtt kell megtalálniuk a titokzatos rosszakarót, ha életben akarnak maradni.

Vajon Nick és az arctalan rivális ugyanaz a személy?

Az Árnyjátékosban senki sem az, akinek látszik, és senki sem játszik nyílt lapokkal.

Kételyek, váratlan szövetség, árulás, hűség és szenvedély… Ez adja a vérbeli romantikus-erotikus regény esszenciáját, hogy kellően bizsergető élményt nyújtson.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading