Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Menedék – Itt az új Vörös Pöttyös magyar borítója

Újabb őszi megjelenésű Vörös Pöttyös kapott borítót, méghozzá a Menedék, amiből sikeres film is készült. A gyönyörű borítót alább megnézhetitek a fülszöveggel együtt!

Carola Wimmer – Együtt szabadon (A menedék 1.)

Minden lórajongónak – a filmhez készült könyv.

Mika rettenetesen elkeseredett. Mivel az iskolában megbukott, a táborozás helyett egész nyáron magolnia kell – méghozzá pont a szigorú nagymamája lovasfarmján. De Mikának esze ágában sincs a könyveibe temetkezni, és hagyni, hogy Sam, a lovászfiú megfigyelje. Az istálló legsötétebb bokszában rátalál a vad és félénk ménre, Szélviharra. Még Michelle, a farm legjobb díjugratója, és a nagymamája sem tudja megfékezni a veszélyesnek tartott állatot. A nyugtalan ló teljesen elbűvöli a lányt, és ‒ minden figyelmeztetés ellenére ‒ titokban az istállóba lopódzik. Ez lesz különös barátságuk kezdete, mert Mika ekkor fedezi fel a lovak iránti rajongását és egészen különleges adottságát: beszéli a lovak nyelvét! Vajon meg tudja szelídíteni Szélvihart?

A könyv alapján készült film megható történet egy igaz barátságról, a lovak iránti őszinte szeretetről és a bátorság hatalmáról. Számtalan színes fotóval a film jeleneteiből és a szereplőkről.