Home Hírek Magyar borítót kapott az új Jennifer L. Armentrout könyv, a Zuhanj velem!

Magyar borítót kapott az új Jennifer L. Armentrout könyv, a Zuhanj velem!

Rohamosan közeledik az új Jennifer L. Armentrout regény, a Zuhanj velem! megjelenése, legalábbis ezt jelzi a jó hír, hogy a romantikus történethez már megérkezett a magyar borító. Alább meg is nézhetitek, akárcsak a fülszöveget. Na ugye, hogy kívánságlistán a helye? 🙂

Jennifer L. Armentrout – Fall with Me – Zuhanj velem (Várok rád 4.)

Első szerelem, második esély, és ellenállhatatlan vonzalom, ami a tehetséges festőként alkotó pultoslány és az érte mindenre képes kemény, szexi zsaru között lüktet.

Roxy tizenöt éves kora óta fülig szerelmes Reece-be, és amikor felnőttként végre együtt töltött egy szenvedélyes éjszakát a látszólag elérhetetlen zsaruval, azt hitte, viszonzásra talál majd a szerelme. De nem így történt. Vagy legalábbis ő azt hitte. Reece azonban váratlanul újra berobban az életébe, amikor szabadlábra helyezik azt a férfit, aki annak idején súlyosan megsebesítette Roxy barátját. A támadó megbánta már, amit tett, Roxy azonban képtelen megbocsátani neki.

Roxy semmit nem szeretne kevésbé, mint megint odáig menni Reece-szel, a férfi azonban eltökélte magában, hogy bebizonyítja a lánynak ennek ellenkezőjét. Különösen, amikor kiderül, hogy egy pszichopata üldözi Roxyt. Roxy maga sem tudja, mi veszélyesebb: a pszichopata vagy az, hogy szembenézzen a rég eltemetett múlttal és megint feltárja a szívét.

Hagyd, hogy magával ragadjon!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)