Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Álmokat kértek. Rémálmokat kaptak az új YA könyv, az Álomcsapda főhősei

Azt már tudtuk, hogy érkezik Amy Plum Dreamfall kötete magyarul, már csak az volt a kérdés, hogy mikor. Nos, 2018. május 30-án már mi is elolvashatjuk a könyvet. A jó hír pedig az, hogy már a filmes jogok is elkeltek!

Itthon új borítót kapott az Álomcsapda, de ez se igazán jön be, ahogy az eredeti se lett nagy dobás. No de majd a filmes borító! – Reménykedem benne, hogy lesz olyan.

* Ide kattintva kedvezményesen rendelheted elő a könyvet *

Amy Plum – Álomcsapda

Álmokat kértek. Rémálmokat kaptak. Az emberek többsége könnyen elalszik.

Ez azonban elérhetetlen álom Cata, Fergus és még öt fiatal számára, akik ezért önként részt vesznek egy forradalmian új orvosi kísérletben. Álmatlanságuk olyan súlyos, hogy a kezelés, amit eddig csupán egyetlen tesztalanyon próbáltak ki, az utolsó szalmaszálat jelenti számukra. Ám a béta-csoport esetében a teszt a legkevésbé sem a tervek szerint alakul…

Röviddel azután, hogy a hét fiatalt elaltatják, katasztrófa történik. A fiatalok egy közös álomvilágban találják magukat, és mivel nem emlékeznek a kísérletre, azt se tudják, hogyan kerültek oda.

Míg ennek megpróbálnak a végére járni, iszonyú felismerésre jutnak: csapdába estek egy olyan világban, ahol megelevenednek a legvadabb rémálmaik. A tudatalatti álomvilág irtózatos szörnyei, a múlt elfeledettnek hitt vérfagyasztó titkai kínozzák a kis csapatot. Ismeretlenül is ki kell tartaniuk egymás mellett, hiszen a borzalmakkal csak így nézhetnek szembe.
Ha nem jönnek rá, hogyan küzdjék le az álmaikat, sose fognak felébredni.