Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott a Vörös Pöttyös Batman regény, a Nightwalker!

Újabb kötettel folytatódik a DC Icons sorozat! A főszerepben ezúttal Batman, a megjelenés május 18-án várható.

Meg kell mondjam, a DC karakterei közül pont Batman az, aki a legkevésbé érdekel, sosem voltam a rajongója. A történetet viszont a Legenda-szerzője, Marie Lu írta, így szerintem elolvasom, mert Marie Lu nem szokott mellé lőni, és az eddigi két DC Icons történet is jó volt 🙂

Most befutott a könyvhöz a magyar borító, alább pedig ott a végleges fülszöveg.

Marie Lu – Batman – Nightwalker (DC legendák 3.)

Vakmerő srác, aki hajlandó áthágni a szabályokat egy olyan lányért, aki talán a legádázabb ellensége. Mielőtt Batman lett, Bruce Wayne volt.

Az Éjszaka Rémei rettegésben tartják Gotham Cityt, és a következő célpontjuk Bruce Wayne. Egyesével kivégzik a város elitjének tagjait, miután fogságba ejtik őket. Mindeközben Bruce betölti a tizennyolcadik életévét, megörökli a családi vagyont és a Wayne Vállalatot, ami által hozzáfér minden egyes kütyühöz, amiről valaha álmodott. Csakhogy összetűzésbe keveredik a rendőrséggel, és a büntetésül kirótt közmunkát kénytelen a hírhedt Arkham Elmegyógyintézetben ledolgozni, ahol a város legkegyetlenebb gyilkosai ülnek rács mögött.

Madeleine Wallace páratlan gyilkos… és Bruce egyetlen reménye. Az Arkhamben megismerkedik a zseniális lánnyal, akit rejtélyes szálak fűznek az Éjszaka Rémeihez. Mit titkolhat? És miért egyedül Bruce-szal hajlandó szóba állni? Sikerül vajon kifürkészni a titkait, vagy éppen hogy olyan információkkal látja el, melyek segítségével a lány leigázhatja a várost? Az Éjszaka Rémei egyre közelednek, Bruce pedig sötét penge élén táncol.

Nincs szükség szuperképességekre ahhoz, hogy valaki szuperhőssé váljon.
De túléli-e vajon ezt a feszült, ármánnyal, lélegzetelállító fordulatokkal
és döbbenetes átverésekkel teli játszmát?

Szegődj mellé az igazság nyomában!