Home Az írókról Ezt a hat könyvet is ajánlja elolvasásra Stephenie Meyer, az Alkonyat szerzője!

Ezt a hat könyvet is ajánlja elolvasásra Stephenie Meyer, az Alkonyat szerzője!

stephenie-meyer

John ötlete nyomán összeszedtem pár könyvet, amik itthon is megjelentek, és írt hozzájuk ajánlót az Alkonyat-sorozat megalkotója, azaz Stephenie Meyer! Ha szeretnétek olyat olvasni, amit Meyer is imádott, íme pár könyv!

Fél-off: Az Eleven testeket olvastam és imádtam, azt ajánlom én is, kritikát is írtam róla, amit ide kattintva elolvashattok.

Cassandra Clare – Csontváros

A végzet ereklyéi olyan mesevilágot fest le, ahol imádnék élni. Csodálatos!

csontvaros

Victoria Forester – A lány, aki tudott repülni

Ez a regény a Kis ház a prérin és az X-man legkülönösebb, legédesebb keveréke. Egész végig csak mosolyogtam (kivéve azokat a helyeket, ahol sírtam). Készülj fel egy szívmelengető élményre.

a-lany-akiAprilynne Pike – Wings: Szárnyak

Aprilynne Pike első regénye, a Szárnyak, egy első könyves szerző bámulatos bemutatkozása. Az általa életre keltett mesevilág leleményességével csak a történetben elhelyezett csavarok bája veszi fel a versenyt.

szarnyak

Isaac Marion – Eleven testek

Isaac Marion megírta a legváratlanabb romantikus történetet. Sose gondoltam, hogy ilyen szenvedélyesen érdekel majd egy zombi.

eleven testek

William Shakespeare – Rómeó és Júlia

Ez a történet az alapja oly sok ötletnek a fiatal szerelem eszményéről. Az én örök szerelmes történetem sem létezne e-nélkül.

romeo-es-julia

Harper Lee – Ne bántsátok a feketerigót

Ebben a könyvben minden tökéletes. Igaz hanggal íródott, az alaphelyzet oly realisztikus és ismerős, mintha mi is jártunk már volna a Cserkész utcában, találkoztunk volna a szomszédokkal. Ez a történet nem csak magával ragadó, hanem fontos is.

feketerigo

* John bejegyzésében a George R.R. Martin által ajánlott könyveket nézhetitek meg *