Home Hírek Börtönviselt rosszfiú és a szabadságra vágyó lány románcáról írt Katie McGarry

Börtönviselt rosszfiú és a szabadságra vágyó lány románcáról írt Katie McGarry

Nemrég a Pushing the Limits sorozat szerzője Katie McGarry bejelentette, hogy 2018. január 30-án új regénnyel jelentkezik Amerikában. És van egy olyan érzésem, hogy ezt a művét is imádni fogja a világ, részemről pedig nagyon remélem, hogy magyarul is elolvashatjuk majd.

Csak azt sajnálom, hogy ilyen jellegtelen borítóval rukkoltak elő, de hé, ez annyira ízlések és pofonok, biztos vagyok benne, hogy sokatoknak tetszeni fog. És miről szól a regény?

A főhőst, Drixet egy olyan bűncselekmény miatt ítélték el, amit el sem követett. Már azt hitte romokban az élete, amkor a kormányzó előáll a Második Esély Programmal, hogy rehabilitálja a bűnözőket és visszavezesse őket a társadalomba. Drix tudja, ez az egyetlen lehetősége, hogy visszanyerje az életét, még akkor is, ha a riporterek a nyakára másznak.

Elle tisztában van vele, hogy kiváltságos életet él, a kormányzó lányaként számos ajtó nyitott előtte. De az elvárásokat és a nyomást egyre nehezebben tudja kezelni. A saját útját akarja járni, bármit is hozzon ez számára.

Amikor Drix és Elle találkoznak, azonnal összekapcsolódnak és felpattan köztük a szikra, de nem egyszerű a helyzet. Drix nem az a srác, akiért Elle szülei lelkesednének, Elle pedig nem az a fajta lány, aki igazán meg tudná érteni Drix zűrös életét. De néha a szerelem minden akadályt legyőz.