Home Hírek Jön magyarul a 365 nap regényben is, ráadásul nem is kell rá...

Jön magyarul a 365 nap regényben is, ráadásul nem is kell rá sokat várni!

A 365 nap könyvadaptációja jött, látott és győzött a Netflixen, ugyanis minden országban a Netflix nézettségi toplisták élén állt, nálunk például hetek óta a top10 legnézettebb tartalom Magyarországon minden egyes nap!

 

A történet meglehetősen botrányos, be is akarták tiltani, rengeteg kritika érte a történetvezetése és a főhősök abuzív párkapcsolatának az ábrázolása miatt is. A nézők viszont imádják, és ez azért jelent valamit.

Nos, hamarosan regényben is olvashatjuk, a sorozat első része ugyanis 2020. november 30-án érkezik az Ulpiustól, méghozzá az eredeti jópasis borítóval.

És milyen a regény? Nyilván az is megosztó, a goodreadsen például gyászos 3.30-as rátával bír, és olvastam olyan magyar véleményt is, miszerint a filmnél is rosszabb. Nos, egy biztos: hamarosan mindenki megalkothatja a saját véleményét. A könyve ide kattintva előrendelhető.

Blanka Lipińska – 365 nap

A botrányos NETFLIX sikerfilm alapjául szolgáló regény.

Egy fiatal nő egy vonzó és kegyetlen maffiafőnök áldozatául esik, aki miután elrabolja, egy évet ad neki, hogy beleszeressen.

Az erotikus jelenetekkel tarkított romantikus regény Lengyelországban több mint félmillió példányban fogyott alig pár hónap alatt, a film pedig majdnem minden országban vezette a NETFLIX nézettségi TOP listáját.

18 év alatt nem ajánlott, erősen erotikus tartalom!

Tudtad? A 365 nap szexi főhőse énekesként is sikeres!