Home Egyéb kategória Éljen! A Hulu berendelte a Love, Victor második évadát!

Éljen! A Hulu berendelte a Love, Victor második évadát!

Ó gyerekek, a péntek estét egy nagyon klassz hír aranyozta be: a HULU berendelte a Love, Victor második évadát! Ehhez kaptunk is egy rövid promo videót, ami nem tartalmaz ugyan új jeleneteket, de spoileres lehet, ha még nem láttad az első évadot, szóval óvatosan böngészd.

Oké, korábban már voltak erre utaló jelek, például még a sorozat premierje előtt bekértek pár forgatókönyvet a potenciális folytatáshoz, de a Katy Keene-nel is ez történt, és ott ugye nem volt berendelés (szipp).

A Love, Victor viszont folytatódik, a hírre pedig a Love, Simon szerzője, Becky Albertalli is reagált Twitteren, amiben kifejezte, nem is lehetne hálásabb és büszkébb a berendelés miatt. A hír pedig egyelőre ennyi, premie dátum és az epizódok száma egyelőre nem ismert. Ha még nem láttad az első évadot, nagyon ajánlom megtekintésre, egy ajánlóban meg is írtam miért 😉

Ó, és egy kis érdekesség, ezt ma olvastam. A Victort alakító Michael Cimino kapott pár kritikát, amiért heteróként alakította a szerepet, pedig nagyon hiteles volt. És a hitelességének alapja is volt, a színész a People magazinnak ezt mesélte:

“Rengeteget beszélgettem az unokatestvéremmel, aki melg. Ő rengeteg olyan dolgot elmesélt nekem, ami a coming outja során fájt, vagy éppen segített neki. Nagyon különleges élmény volt mindkettőnknek.”

Sorozatajánló: Love, Victor – A sorozat, amit látni kell!