Home Hírek Ádáz – Új Rázós Könyv érkezik magyarul L.J. Shentől!

Ádáz – Új Rázós Könyv érkezik magyarul L.J. Shentől!

Itthon L.J. Shen regényeit a Könyvmolyképző Kiadó kezdte el kiadó, a Sparrow volt az első megjelent regény, amit nagyon szerettem olvasni, így én most extrán örülök a jó hírnek, ugyanis érkezik a Könyvmolyképzőnél az új L.J. Shen regény, a Vicious – Ádáz!

A Rázós Könyvhöz már kaptunk is fülszöveget, megjelenési dátum egyelőre nincs. Kétségkívül ez a könyv is érdekesnek tűnik, fel is került a kívánságlistámra, remélem a tiétekre is 🙂

L.J. Shen – Ádáz (Sinners of Saint 1.)

Emilia

Azt mondják, hogy a szerelem és a gyűlölet ugyanannak az érmének a két oldala. És ez igaz is. A férfi, akiről álmodozok, a rémálmaimban is kísért. Briliáns ügyvéd. Ügyes bűnöző. Gyönyörű hazudozó. Bántalmazó és megmentő, szörnyeteg és szerető egy személyben.

Tíz évvel ezelőtt elüldözött a kisvárosból, ahol éltünk. Most utánam jött New Yorkba, és addig nem hajlandó távozni, amíg vele nem tartok.

Vicious

Egy éhező művész. Gyönyörű és megfoghatatlan, mint a cseresznyevirág. Tíz évvel ezelőtt minden előzetes figyelmeztetés nélkül robbant be az életembe, és teljesen a feje tetejére állította. Megfizetett érte.

Emilia LeBlanc érinthetetlen, a legjobb barátom exbarátnője. Ismeri a legsötétebb titkomat, és egyben az olcsó segédmunkás lánya, akit azért alkalmaztunk, hogy rendben tartsa a birtokunkat. Ennek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne fussak utána, de nem az. Szóval gyűlöl. Kibaszottul nem nagy ügy. Jobban teszi, ha megszokja a közelségemet.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: L. J. Shen – Sparrow