Home Hírek Újabb Vörös Pöttyös sorozat ér véget – Jön a Tigris 5. kötete!

Újabb Vörös Pöttyös sorozat ér véget – Jön a Tigris 5. kötete!

Egy újabb Vörös Pöttyös sorozattól búcsúzhatunk, érkezik ugyanis a sokatok által szeretett Tigris sorozat utolsó kötete, A tigris álma!

Az ötödik rész egyelőre megjelenési dátumot nem kapott, fülszöveget viszont már igen, az eredeti borító társaságában azt tekinthetitek meg. Íme!

Colleen Houck – A tigris álma (A tigris átka 5.)

Egy hátrahagyott tigris.

Egy istennő, akinek szövetséges kell.

Megrekedve egy olyan helyen és időben, ami után soha nem vágyott, Kishan Rajaramnak be kell teljesítenie sorsát, segítve a gyönyörű, ám roppant ingerlékeny Durga istennőt. Ezt a csüggesztő feladatot nem teszi könnyebbé, hogy szembe kell néznie az igazsággal arról a lányról, akit szeret, és a fivérrel, aki a lányt ellopta tőle.

Amikor a fortélyos sámán, Phet felbukkan, és közli Kishannal, hogy Kelsey-nek szüksége van rá, ő azonnal kapva kap az esélyen, hogy újra láthatja. Megmentésére irányuló erőfeszítései közben Kishan felfedezi, hogy az átok, amiről azt hitte, már a múlté, még csak most kezdődik. Ahogy az idő szálai kibogozódnak körülötte, Kishan megérti, hogy mindazok sorsát a kezében tartja, akik fontosak számára.

Az istennő hatalma az egyensúlyban rejlik. Kishannak nincs más választása, elképzelhetetlen áldozatot kell hoznia, hogy megküzdhessen az általa védelmezni hivatott nő körül kavargó sötét erőkkel. Eközben felfedezi, hogy a szeretetnek és a hűségnek megvan a maga mágiája, és elfogadja, hogy sorsa fölött egyszer s mindenkorra neki kell döntenie.

A tigris álma a befejezése a lélegzetelállító Tigris átka romantikus fantasy sorozatnak.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)