Home Hírek Titokzatos és tüzes címmel jön az új Rubin Pöttyös könyv!

Titokzatos és tüzes címmel jön az új Rubin Pöttyös könyv!

Egy ideje már tudjuk, most viszont a Könyvmolyképző oldalára is felkerült végre Bethany Kris regénye, a Deathless & Divided, ami magyarul Titokzatos és tüzes címmel jelenik majd meg.

A kötet a goodreadsen 3 ezer értékelés mellett 3.86-os rátát tud, ami elsőre talán nem a legkecsegtetőbb, a molyon viszont pozitív értékeléseket is találni bőven a hazai olvasóktól – katt ide érte. Alább megnézhetitek a könyv eredeti borítóját és a hivatalos fülszövegét. A Titokzatos és tüzes megjelenése idén várható.

Bethany-Kris – Titokzatos és tüzes

Életet az életért. Ez a maffia törvénye.

Damian Rossi az életével tartozik egy embernek, és eljött a törlesztés ideje. A fizetség ez esetben azt jelenti, hogy be kell házasodnia egy másik chicagói maffiacsaládba. Damian készséggel áll a sorsa elébe, akármi legyen is a következmény.

Lily DeLucának nincs választási lehetősége. Rákényszerítik, hogy hazatérjen, feleségül menjen egy férfihoz, akit nem is ismer, és folytassa azt az életet, amit a legszívesebben elfelejtene, egy féligazságokkal, elfojtott fájdalommal és bizonytalansággal teli világban. Damian azonban cseppet sem olyan, mint gondolta.

Ebben a világban senkiben sem lehet megbízni. Valaki a jobb jövő reményében kész mindent a feje tetejére állítani. De senki sem játszik nyílt lapokkal, és ebben a csatában csak egy győztes lehet. Amikor pedig a háború vörösre festi Chicago utcáit, a négy családot megosztja az egymás iránti hűség, gyűlölet és bosszú. Senki sem rejtőzhet el. Senki sincs biztonságban.

Senki nem halhatatlan.

Senki.