Home Hírek Lesz-e The 100 spin-off? + Utolsó évados trailer & poszter

Lesz-e The 100 spin-off? + Utolsó évados trailer & poszter

Már nem is kell sokat várnunk rá, május 20-án érkezik a The 100 utolsó, hetedik évada, amihez kaptunk egy posztert és hosszú trailert is. Utóbbiból kiderül, mindegy hol vannak a főhősök, mindig harcolnak, mert csak.

Mindenesetre kíváncsian várom, mert a sorozat nagyon sokáig nagy kedvenc volt, most már inkább azért nézem, mert nemsokára vége, és  kíváncsi vagyok a lezárásra.

A The CW viszont nem szeretné még teljesen elengedni az univerzumot, szó van ugyanis egy spin-off sorozatról, ami a sorozat első évada előtt 97 évvel játszódna, tehát konkrétan az atombombák felrobbanása után mutatná meg hogyan éli túl az emberiség a katasztrófa kirobbanását. Jártunk már korábban is a múltban, emlékeztetőül:

A spin-off kapcsán kapunk is egy backdoor pilotot, azaz a The 100 egyik része ezt a spin-off sorozatot vezetné fel, megmutatva az emberiség múltját. A csatorna vélhetően emiatt nem döntötte még el, hogy berendelje-e sorozatnak a spin-offot. Illetve, nyilván a koronavírus miatt is jóval óvatosabbak.

Kíváncsian várom, hogy milyen lehet majd a sorozat, bár bevallom, kicsit furának érezném úgy megnézni a múltbéli történéseket, hogy tudom Octavia mi a fenét tett a Földdel bő száz évvel később…