Home Könyvek listák Izzy, ugye harcolsz még? Dominic Sherwood jó színész? – 7 gondolat a...

Izzy, ugye harcolsz még? Dominic Sherwood jó színész? – 7 gondolat a Shadowhunters trailerről

A héten kaptunk egy új előzetest a Shadowhunters harmadik évadához, ami 2018. március 20-án debütál Amerikában. A trailer pedig tök jó lett, íme, pár rövid gondolat.

#1 – A látványvilág pompás! Nagyon szép lett Alicante, az árnyvadászok ősi városa. Oké, nem pont így képzeltem el, de a látvány tetszik.

#2 – Látszik, hogy rég volt a második évad fináléja. Két percig agyaltam azon, hogy milyen igazságot is titkol Jace a világ elől. De leesett 🙂

#3 – Nekem nem rémlik a könyvből a szívatás (rég olvastam), amit Simon kap a tündérkirálynőtől. De tetszik az ötlet, és jó a kivitelezés is.

#4 – Szegény Dominic Sherwood. Szegénykém annyira próbál jó színész lenni, de ez a trailer is egy bizonyíték rá, hogy ő inkább csak gyönyörű, de nem a legtehetségesebb színész. Persze ez saját vélemény.

#5 – Káin jele! Végre, látjuk élesben is, hogy miként működik a cucc Simon homlokán, ami megvédi őt sok mindentől.

#6 – Helló, Lilith! Örülök, hogy végre megérkezett minden démon (és Sebastian) anyja. A színésznő első blikkre jónak tűnik, a hangját már most imádom. Kemény ellenfél lesz a nő, ez már most biztos.

#7 – Izzy harcol – és ez maradjon is így! Tudom, egy másodpercből nem jó hosszú távon ítélni, de én nagyon remélem, hogy több harcos jelenet lesz Izzyvel. Mert nekem a Sebastian – Izzy harc is iszonyúan tetszett, és még több hasonlót akarok látni. A könyvekben Izzy nagyon badass, a sorozatban ez nem jön át sajnos annyira.