Home Szösszenetek Íme a legtöbb képernyőn lévő Marvel karakterek a Vasembertől a Pókember: Idegenben-ig!

Íme a legtöbb képernyőn lévő Marvel karakterek a Vasembertől a Pókember: Idegenben-ig!

Egy biztos, akadnak emberek, akiknek rengeteg idejük van, és ezt hallelujah a mi hasznunkra fordítják. Készült ugyanis egy nagyon érdekes videó, ami megmutatja, hogy mely karakterek voltak a legtöbbet a képernyőn az első Vasember filmtől a második Pókemberig.

Nem nagy meglepetés, hogy az élen Tony Stark áll, hiszen ő szerepelt a legtöbb Marvel filmben. Őt követi Amerika kapitány, Thor, Pókember, Hulk és A hangya.

Sajnos ez a toplistán is látszik, hogy bántóan kevés női szereplőt vonultatnak fel a Marvel filmek, az első hölgy, Fekete özvegy is csak a hetedik helyre futott be, igaz, ezen a novemberben érkező szóló filmje egy kicsit javítani fog. A top18 karakterből pedig csak négy női karakter – durva, mi?

De ami még keményebb, ha összeadjuk Fekete özvegy (6645), Gamora (5280), Marvel Kapitány (4260) és Pepper (4000) képernyőidejét, az még így is 1.180 másodperccel kevesebb, mint Tony Starké. Itt az idő, hogy a Marvel a női karaktereit is megbecsülje, igaz?

Ha netán szeretnéd videón is megnézni az állás alakulását, végignézheted hogy alakult a képernyőidő az első Vasember filmtől az utolsó bemutatott filmig.