Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Így kapta meg a 13 okom volt főszerepét Katherine Langford

A minap a Varietynek adtak interjút a 13 okom volt adaptáció főhősei, Dylan Mindette és Katherine Langford. A színésznő pedig elárulta azt is, miként kapta meg Hannah szerepét.

„Nem volt munkám, nem jártam dráma iskolába, és azon agyaltam, hogy mihez is kezdjek az életemmel. Ekkor jött képbe a 13 okom volt szereplőválogatása„. A színésznő Ausztráliában élt ekkor, és eleve a jelentkezését is neten keresztül küldte el.

Végül Skype-on kereste őt fel Tom McCarthy, az egyik produdcer. „Az egyetlen dolog, amire emlékszem a szavaiból az volt, hogy ‘azt hiszem megvagyunk’. És akkor arra gondoltam, hogy oké, ez vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz lesz„.

A Variety végül megkérdezte Brian Yorkeyt, a sorozat kreátorát is a folyamatról. „Nagyon nehéz, és nagyon nagy kihívást jelentett megtalálni Hannah-t. Olyan sok tehetséges és csodálatos színésznőt láttunk, de nekünk olyan ember kellett, akiben van valamilyen speciális fényesség. Annyira szükségünk volt rá, ekkor kaptunk egy saját készítésű felvételt Ausztráliából, egy Katherine Langford nevűlánytól…

Mint tudjuk, a többi már történetelm, Langford pedig tarolt Hannah szerepével. Na ugye, hogy csodás munkát végzett?

* A sorozat alapjául szolgálókönyvet ide kattintva szerezheted be *


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading