Home Hírek Ez a srác lett az első Jennifer L. Armentrout könyvadaptáció férfi főhőse!

Ez a srác lett az első Jennifer L. Armentrout könyvadaptáció férfi főhőse!

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Passionflixre készül az első Jennifer L. Armentrout könyvadaptáció! Az írónő pedig be is jelentette az első főszereplőt.

“Itt az idő, hogy megismerjétek Tinket! Abban a pillanatban amikor megláttam Andrew Rogers jelentkező videóját rögtön tudtam, rátaláltunk Tinkre. Zseniális volt, és tudom, fantasztikus munkát fog végezni.”

Ha az írónő elégedett, szerintem mi is azok lehetünk! 🙂 Andrewt ide kattintva éritek el Instagramon. És hol láthattátok korábban a színészt? Nos, az IMDB szerint szerepelt pár tv-filmben, mint a Christmas Matchmakers, illetve a New Dogs, Old Tricks sorozat több részében.

Az adaptáció mellesleg az írónő Wicked című könyvéből készül, ami a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában is meg fog jelenni. Magyar fülszövegünk már van a kötethez, a megjelenés kapcsán annyit írt a kiadó, hogy igyekeznek az adaptáció premierjéhez igazítani a debütálást.

Nagyon kíváncsian várom a regényt, illetve a tv-sorozatot is. Armentrout azt ígérte, hamarosan leleplezik a többi főszereplőt is!

Jennifer L. Armentrout – Wicked: Megveszekedett

A dolgok kezdenek elfajulni New Orleansban.

A huszonkét éves Ivy Morgan nem épp egy átlagos főiskolás. Ő és a hozzá hasonlók jól tudják, az embereken kívül más lények is járnak-kelnek a Francia negyed utcáin, hogy szórakozást keressenek… és táplálékot. Ivy életét teljesen mértékben kitölti a Rend tagjaként végzett munkája. Nem is lehetne ez másként, hiszen azok a lények, akikre most vadászik, négy évvel ezelőtt mindent elvettek tőle. Romba döntötték a világát, megszakasztották a szívét.

Ivy álmában sem gondolta volna, hogy a szigorú keretek közé szorított életébe belép egy olyan ember, mint Ren Owens. A srác maga a megtestesült tökély. Az erdőzöld szemű, igéző mosolyú, százkilencven centi magas vonzerő minden bizonnyal számos lány szívét összetörte már. Rejtélyes, már-már természetfeletti képességével mindent meg tudna adni Ivynak, amire vágyik. Ám ha a lány közel engedi magához, az éppolyan veszélyes lehet, mint az utcákon ólálkodó hidegvérű gyilkosok utáni hajsza. Ivyt annak idején majdnem felemésztette egykori szerelmének az elvesztése. De most Ren és közte szikra gyúl, ami hamar lángra is lobban. Ivy mélyen legbelül többre vágyik… többre annál, hogy életét a múltja által kijelölt kötelességnek szentelje csupán.

Ám ahogy egyre közelebb kerül Renhez, rájön, nem ő az egyetlen, aki titkokat őriz, amik elszakíthatják a kettejük között kialakult vékony szálat. Biztos abban, hogy van valami, amit a fiú nem mond el neki. Már nem is tudja igazán, mi jelent rá nagyobb veszélyt: a várost elfoglalni készülő ősi teremtmények, vagy a férfi, aki a szívébe és a lelkébe kíván férkőzni.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)