Home Hírek Natalie Portman megerősítette, sírni és nevetni fogunk a Thor negyedik részén

Natalie Portman megerősítette, sírni és nevetni fogunk a Thor negyedik részén

Jelenleg úgy néz ki, hogy 2022. február 11-én érkezik a mozikba a negyedik Thor film, ami a Thor: Love and Thunder címet kapta.

Egy korábbi interjúban Chris Hemsworth megerősítette, hogy a szkript nagyon erős és vicces, ráadásul eme film után sem szeretné szögre akasztani a mjölnirjét, ami jó hír, mert Hemsworthből semmi sem elég.

A film kreátora, Taika Waititi megerősítette, hogy a humor mellett a romantika is fontos eleme lesz a filmnek, amit előrevetít, hogy visszatér Thor első földi szerelme, Jane Foster, akit továbbra is Natalie Portman alakít.

A színésznő friss nyilatkozatából pedig kiderült, hogy drámára is számíthatunk, hiszen a film a The Mighy Thor képregénysorozatra alapoz, amiben Jane Foster mellrákkal küzd, és minden alkalommal, amikor használja a mjölnirt és szembeszáll a gonoszokkal, még tovább ront az egészségügyi állapotán…

Bízzunk benne, hogy a film nem Jane halálával ér majd véget, de a Végjáték fináléja óta tudjuk, a Marvel nem szívbajos, ha a főszereplők haláláról van szó. Nos, hamarosan kiderül!