Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Már előrendelhető a Nerve – Idegpálya regény!

Végre kiderült, hogy mikor jelenik meg itthon a Nerve – Idegpálya, amiből ősszel a film is bemutatkozik Magyarországon!

Jeanne Ryan könyve 2016. szeptember 8-án debütál, és megkaptuk az eredeti mozis posztert Emma Robertsszel a borítón! Nekem bejön, ide kattintva -20% kedvezménnyel elő is rendelhetitek.

Maga a film 2016. szeptember 22-én mutatkozik be Magyarországon, így még a mozis premier előtt elolvasható lesz. Apropó, a film már most nagyon sikeresnek számít, hiszen a 20 millióból készült film csak Amerikában 35 milliót kaszált eddig!

nerve-idegpalyaJeanne Ryan – Nerve: Idegpálya
Amikor a kissé visszahúzódó Vee egyszer csak belecsöppen egy interneten követhető bátorságpróba-játékba, hirtelen azzal szembesül, hogy a névtelen irányítók mindent tudnak róla. Olyan nyereményekkel kecsegtetik, melyek után az EzVagyokÉn oldalán vágyakozott, majd a számára tökéletes pasival, a dögös Iannel szervezik egy csapatba. Először jó mókának tűnik a dolog – a rajongók buzdítására egyre kockázatosabb feladatokat hajtanak végre, egyre értékesebb jutalmakért. De az események komoly fordulatot vesznek, amikor öt másik játékossal egyetemben egy titkos helyszínre irányítják őket, ahol a fődíjért kell harcba szállniuk, s a mindent vagy semmit játékban már az életük a tét.
Jeanne Ryan első regénye izgalmas thriller, egyszerűen letehetetlen olvasmány.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading