Home Hírek Randi Darcyval – Könyvemben már láttalak címmel jön az új Menő Könyv!

Randi Darcyval – Könyvemben már láttalak címmel jön az új Menő Könyv!

Ugyan egy kicsit várnunk kell rá, csak 2020. október 15-én érkezik magyarul az első Tiffany Schmidt regény, de úgy tűnik erre a történetre megéri várni.

A hősnőnk ugyanis egy igazi könyvmoly, akinek meggyőződése, hogy csak a könyvekben léteznek igazán jó pasik. Aztán találkozik eggyel a valóságban 🙂 Érdekes alapsztorinak ígérkezik! Érdekes alapsztorinak ígérkezik, a Goodreadsen viszont közel 1.800 csillagozással csak 3.67-en áll a könyv, ami azért nem túl magas sajnos.

* Ide kattintva kedvezményesen előrendelhető a könyv *

Tiffany Schmidt – Randi Darcyval – Könyvemben már láttalak

A KÖNYVEKBEN ANNYIVAL JOBB PASIK VANNAK. Legalábbis Merrilee Campbell szerint, akinek meggyőződése, hogy a való életben már nem létezik lovagiasság, és hogy mi sem lehetne romantikusabb annál, mint hogy talál végre egy olyan fiút, aki pont úgy imádja őt, mint a klasszikus szerelmi történetek hősei a hősnőiket. Barátnőjével, Elizával, és a húgával, Roryval új diákként érkeznek szeptemberben a Reginald R. Hero gimnáziumba, ahol minden fiú olyan, mintha egyenesen egy szerelmes regény lapjai közül lépett volna elő. Merri bármerre is néz, mindenhol egy kiköpött Rómeó jön vele szembe.
Így, amikor a titokzatos Monroe Stratford próbálja meghódítani, Merri azonnal úgy érzi, hogy ő Júlia.
Karizmatikus irodalomtanára segítségével egyre jobban elmerül a klasszikusok világában, aminek köszönhetően élete olyan fordulatot vesz, amelyre maga sem számított.
Hamar ráébred, hogy sorsa alakításának kulcsa egyedül az ő kezében van.
És hát “egyetemesen elismert igazság”, hogy az első benyomás bizony néha csalóka…