Home Hírek A főnökével kezd viszonyt Vi Keeland magyarul érkező új regényének a hősnője

A főnökével kezd viszonyt Vi Keeland magyarul érkező új regényének a hősnője

Ma derült ki, hogy érkezik magyarul is Vi Keeland új regénye, az Inappropriate, ami A viszony címet kapta. A megjelenés 2020. szeptember 30-án esedékes. A könyv odakint nagyon népszerű, a Goodreadsen 4.26-os rátával bír több, mint 10 ezer csillagozás után.

Viszont sajnos A viszony sem kapta meg az eredeti borítót, a magyar borító inkább no comment, mert vannak olyan förtelmek, amikre nincsenek szavak 🙁 Fülszöveg alább, ide kattintva már előrendelhető a kötet.

Vi Keeland – A viszony

Nem leszek a szeretőd!

Elbocsátás helytelen magatartásért… Nem akartam elhinni.
Kilenc éven át a belemet is kidolgoztam Amerika egyik legnagyobb cégének, és amikor hazaértem az Arubán töltött vakációról, egy hivatalos levélben kirúgtak. Csak azért, mert csináltunk egy videót a barátaimmal a nyaraláson… egy saját, személyes videót…
Dühömben kinyitottam egy üveg bort, és megírtam a levelemet a csilliárdos vezérigazgatónak arról, hogy mit gondolok a cégéről és annak bevett gyakorlatairól.
Nem gondoltam, hogy válaszol.
Azt meg végképp nem gondoltam, hogy egyszer csak levelezőtársak leszünk a gazdag rohadékkal.

Végül a pasi rájött, hogy szabálytalanul jártak el velem szemben, és visszakaptam az állásomat. De… nem ez volt az egyetlen, amit Grant Lexington meg akart tenni értem.
Biztos, hogy nem megyek bele egy viszonyba a főnököm főnökének a főnökével! Még akkor sem, ha az illető nevetségesen jóképű, magabiztos és elbűvölő.
Teljesen illetlen lenne, sőt, megbotránkoztató.
Nagyjából olyan, mint a videó, ami miatt bajba kerültem.
Két rossz nem tesz ki egy jót.
De néha kétszer akkora buli lesz belőle…

Vi Keeland a New York Times bestsellerszerzője új, szexi regénye egy különleges, szívmelengető, érzelmes, mégis humoros történetet mesél el egy mindent elsöprő szerelemről.