Home Hírek Young Adult regényként folytatódik a Buffy, a vámpírok réme!

Young Adult regényként folytatódik a Buffy, a vámpírok réme!

A hozzám hasonló Buffy, a vámpírok réme rajongók számára kevés ennél jobb hír létezik! A héten ugyanis bejelentették, hogy Young Adult regény formátumban folytatódik a kultikus tévésorozat.

A főszerepben ezúttal már nem Buffy áll, de a Buffy univerzumában vagyunk, és a jól ismert szereplők is feltűnnek majd. A fináléban ugye Willow minden egyes potenciális vadászt “felélesztett”, és odaadta neki a természetfeletti erejét. No, az itteni könyvsorozat hősnője egy olyan lány, aki megkapta a természetfeletti erejét, és most ezzel kell együtt élnie ebben a nagyon megváltozott világban.

A projektet pedig egy nálunk is nagyon jól ismert írónő kapta! Kiersten White, a Paranormalcy – Természetfeletti szerzője írja majd a könyveket. “Őszinte leszek, amikor megtudtam, hogy egy vadászról írhatok, felsikítottam. Ami megijesztette a gyermekem… de nem sajnálom.”

White elárulta, hogy a Buffy az ő életében is nagyon meghatározó volt, és imádta a sorozatot. “Minden könyv, amit valaha megírtam, erre a meghallgatásra készített fel” – tette hozzá boldogan, kiemelve, hogy élete legnagyobb álma vált valóra mindezzel.

Az új könyvsorozat megjelenési dátuma egyelőre nem nyilvános, de nagyon bízom benne, hogy sem a külföldi, sem a hazai megjelenésre nem kell sokat várni. Ezek után pedig nagyon adja magát, hogy egyszer megfilmesítsék ezt a sztorit is, ugye?