Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön a Menő Könyveknél a kultikus Disney meséken alapuló Young Adult könyvsorozat!

A Menő Könyvek facebook posztjából kiderült a jó hír: érkezik magyarul a Disney Twisted Tale sorozata! Igaz, pontos megjelenési dátum még nincs, de írják, hogy hamarosan jön.

Ennek a sorozatnak az a lényege, hogy fogják a kultikus Disney meséket, és egy ponton csavarnak egyet a történeten. Ahogy a kiadó fogalmaz:

Mi lett volna, ha Shangot megölik a csatában, és Mulannak le kell mennie az alvilágba, hogy megmentse? Vagy ha Elza és Anna nem ismerik egymást? Akkor is találkoztak volna? Hamarosan érkezik a Disney Twisted Tales sorozata, amiben minden máshogy történik, mint az eredeti történetekben.

A sorozatból Amerikában eddig nyolc kötet jelent meg, és idén tavasszal jön a kilencedik, amiből kiderül, mi lett volna, ha Hamupipőke sose próbálja fel az üvegcipellőt.

Arról még nincs hír, hogy a sorozatból mely kötetek várhatóak nálunk magyarul, mindenesetre a Menő Könyvek facebook posztjából arra következtetek, hogy a Mulan és a Jégvarázs megcsavart mesék érkezni fognak. Remélhetőleg a többi is.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading